Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos információk

Mit célszerű tudni a KPE csövekről?

Mit célszerű tudni a KPE csövekről?

2023. 02. 13. 10:31:31

Mit célszerű tudni a KPE csövekről?

A KPE csövek számos előnnyel rendelkeznek.
Ezeknek a csöveknek egyáltalán nem mérgező az anyaga, ellenállnak az UV sugárzásnak is és nagy hőmérsékletingadozást is jól viselik.
A KPE csövek esetében nem kell tartani vízszivárgástól, csőtöréstől, ráadásul 6, 10, 12,5 és 16 baros variációban is megvásárolhatóak. A polietilén alapanyagú csövek kiválóan alkalmasak folyadékok és gázok szállítására

• vízvezetékek

• csatornák

• öntözőrendszerek

• ipari vezetékek

• védőcsövek csőanyagaként. A KPE cső könnyen hajlítható, különleges szerszám nélkül is könnyen vágható, egyszerűen és gyorsan telepíthető és szerelhető.

Ezek a csövek nem csupán hajlékonyak, de könnyűek is, egyszerűen szállíthatóak és kezelhetőek, hegeszteni is lehet őket. Kopásállóságuk kiemelkedő, élettartamuk akár 50 év is lehet.
 

A KPE csövek elnevezése sokak számára ismeretlen. A KPE kifejezés kemény polietilént jelent, ami a termék anyagára utal, de magába foglalja az anyag jellemzőit is.
A HDPE (angolul: high-density polyethylene; más néven: kemény polietilén, röviden: KPE)

Telephelyünkön, magasminőségű és kedvező áru Kpe csövet vásárolhat meg az EU összes országára érvényes teljesítménynyilatkozattal.

Ha további kérdései lennének a KPE csövekkel kapcsolatban vagy vásárolni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Írta: Végh Marcella Enikő
boltvezető

Tudtad ?!

Tudtad ?!

2023. 02. 13. 10:41:05

A GYŰRŰMEREVSÉG JELÖLÉSE (SN)

A csövek statikai teherbírásának ezen tulajdonságát névleges gyűrűmerevséggel (SN) jelöljük, és kN/m2-ben adjuk meg. A szabványos osztályok: SN4, SN8 és SN16, de jellemzőek a köztes osztályok is: SN10 és SN12.